Het is weer tijd om kerstpakketten te kiezen

De bomen verkleuren alweer en de eerste bladeren vallen op de grond. De herfst is de tijd van het jaar dat u mag gaan nadenken over de kerstpakketten waarmee u de personeelsleden van uw bedrijf aan het eind van het jaar wilt bedanken voor een jaar hard werken. Zoals elk jaar zijn er een aantal populaire trends te herkennen volgens welke u een kerstpakket kunt laten samen stellen. Want u wilt als werkgever toch wel een beetje modern voor de dag komen. In dit blog geven we u een aantal voorbeelden kerstpakketten trends van 2019. Heeft u na het lezen van dit blog nog steeds geen idee wat u in het kerstpakket moet doen of welk thema u moet kiezen? Schakel dan de hulp in van de betere kerstpakketten leverancier. Hij helpt u graag met het kiezen voor de beste kerstpakketten volgens de trends van 2019.

Moderne kerstpakketten

Het schenken van een kerstpakket is en blijft een sympathieke manier om uw waardering voor de inzet van uw personeel te laten blijken. Bovendien is dit een ideale wijze om de onderlinge banden nog iets te versterken. Om uw gift kracht bij te zetten, kunt u uw kerstpakket in een thema laten samenstellen. Wat zijn de belangrijkste thema’s voor 2019? Samen en Teamwork staan dit najaar veelal centraal. In de meeste kerstpakketten zult u deze thema zien terugkomen. Maar uiteraard kunt u dit ook zelf aangeven bij uw bestelling.

Groeikaart in het kerstpakket

Een van de populairste trends van 2019 is een kerstpakket met daarin een mooie Groeikaart (ook wel bekend als Growing Paper) voor bloemen en planten. Deze kaart legt u tussen wat zand in een bloempot en na een week ontkiemen de eerste zaadjes. De groeikaart is een mooi symbolisch gebaar voor een werkgever naar het personeel. Los daarvan kunt u in 2019 natuurlijk weer kiezen uit een heleboel verschillende thema’s ten aanzien van uw kerstpakket(ten). Zelf een kerstpakket samenstellen kan natuurlijk ook volgens een door uzelf gekozen thema.

Veelgekozen kerstpakketten voor Kerst 2019

We hebben de meest gekozen kerstpakketten voor 2019 ter inspiratie voor u op een rijtje gezet.

  • Kerstpakketten in het teken van de thema’s Samen en Teamwork; de inhoud van deze kerstpakketten sluit daarop aan
  • Kerstpakketten gebaseerd op kleur van de verpakkingen en/of de kleur van de producten zelf, bijvoorbeeld goud, zilver, zwart, rood
  • Extra luxe kerstpakketten, bijvoorbeeld op basis van producten van Rituals
  • Traditionele kerstpakketten, nog steeds heel populair!
  • Non-alcoholische kerstpakketten
  • Kerstpakketten met alcohol in de hoofdrol, zoals bier, wijn of champagne
  • Halal kerstpakketten (zonder varkensvlees en/of zonder alcohol)

Wat is not-done in het kerstpakket?

Wat moet u in 2019 beslist niet (meer) in een kerstpakket doen? Met andere woorden: waar maakt u uw werknemers beslist niet blij mee? Loten of deelnamevouchers voor loterijen. Of voorwerpen, boeken of tijdschriften die zo algemeen zijn dat u weet dat niemand er wat aan heeft. Niet doen! Kwaliteit gaat voor kwantiteit in een kerstpakket in 2019. U kunt dan beter een deel van uw budget besteden aan een goed doel of duurzame artikelen. Wij weten zeker dat uw werknemers u daarvoor zeer dankbaar zullen zijn. Wij wensen u veel plezier en succes met het (laten) samenstellen van uw kerstpakketten volgens de trends van 2019!

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *